ABETKA
UA RU
UA RU

День шеф-кухаря з «Абеткою Харчування» для львівських третьокласників

У Львові 30 жовтня 2017 року у кулінарній школі «Боско» учні третього класу авторської школи «Тривіта» взяли участь у кулінарному майстер-класі. Школярам розповіли про важливість збалансованого харчування, а потім вони власноруч створили смачні та корисні овочеві страви разом із шеф-кухарем Євгеном Сушко.

Мета заходу традиційна для «Абетки Харчування» — підвищення рівня обізнаності дітей щодо правил здорового та раціонального харчування. Темою майстер класу стала «Здорова їжа – героям на здоров’я». Під час майстер-класу діти отримали можливість творчо підійти до приготування їжі по смачним і поживним рецептами, які були спеціально розроблені шеф-кухарем на основі матеріалів «Абетки харчування».

Для чого «Абетка Харчування» проводить майстер-класи

Дослідження Бостонського університету встановили, що залучення дітей до підготовки та приготування їжі сприяє ранньому розвитку правильної харчової поведінки. Заохочення дітей до творчості з овочами та фруктами — це чудовий спосіб створити нові корисні страви, які будуть привабливими для малечі.

Активності на кшталт кулінарних майстер-класів в легкій ігровій формі доносять до малюків важливі принципи правильного харчування. Разом із шеф-кухарем діти змогли за власним смаком розробити нові корисні рецепти, які вони потім зможуть повторити у себе вдома. Таким чином отриманий на майстер-класі досвід буде сприяти впровадженню правильного раціону та збалансованої дієти для всієї родини.

Освітня програма «Абетка харчування» була створена в рамках глобального проекту «Nestlé Здорові діти» (Nestlé Healthy Kids). Головна мета програми – навчити дітей необхідним принципам правильного харчування і виховати звичку дотримуватися цих принципів у повсякденному житті.

Повернутися назад
Поділитись з друзями