Про програму

Мета глобальної програми «Nestlé Здорові діти»— Запровадити програми навчання, направлені на розвиток культури правильного харчування та здорового способу життя серед дітей шкільного віку, у тих країнах, де зосереджена діяльність Nestlé.

На сьогоднішній день, освітні проекти за підтримки Nestlé реалізуються у багатьох країнах світу, а загальна кількість дітей, які вже оволоділи знаннями та навичками раціонального харчування, становить близько 10 мільйонів. Амбіційна мета Nestlé поступово запровадити освітні програми в усіх країнах, де компанія здійснює торгово-операційну діяльність.



ЗМІ про нас

Загальна інформація про програму «Абетка харчування» для преси.
Загальна інформація про програму «Абетка харчування» для преси.

Інформація про програму «Абетка харчування» для преси та спеціалізованих ЗМІ

Абетка харчування. Приклад впровадження в освітній процес
Абетка харчування. Приклад впровадження в освітній процес

Інформація про програму «Абетка харчування» для засобів масової інформації. Розміщення у газеті «Директор школи».

Передумови створення та принципи програми «Абетка харчування»
Передумови створення та принципи програми «Абетка харчування»

Формування здорового способу життя та санітарної культури дитини у школі через підвищення рівня загальної освіти є необхідною складовою процесу виховання та навчання починаючи з 1-го класу.



Обмін досвідом

Осінні змагання «Овочі і фрукти – корисні продукти» у 3 класі
Осінні змагання «Овочі і фрукти – корисні продукти» у 3 класі

Варіант проведення уроку за програмою «Абетка харчування» у 3 класі на основі уроку №3 «Овочі і фрукти – корисні продукти» у ЗОШ№19 м. Кременчука, який розробила Перегонова Алла Миколаївна

Урок «Народні традиції харчування» у 1 класі
Урок «Народні традиції харчування» у 1 класі

Варіант проведення уроку за програмою «Абетка харчування» у 1 класі на основі уроку №5 «Народні традиції харчування» у КЗ Дніпрорудненська ЗОШ І-ІІ ступенів» Василівської районної ради Запорізької області, який розробила Бедашко Наталя Валентинівна

Урок «Високоцінні харчові продукти: м’ясо, риба, яйця» у 3 класі
Урок «Високоцінні харчові продукти: м’ясо, риба, яйця» у 3 класі

Варіант проведення уроку за програмою «Абетка харчування» у 3 класі на основі уроку №4 «Високоцінні харчові продукти: м’ясо, риба, яйця» у КЗ Дніпрорудненська ЗОШ І-ІІ ступенів» Василівської районної ради Запорізької області, який розробила Маслова Наталя Олександрівна



школи учасники програми

46
5
15
10
8
1
1
7
1
9
1
3
1
29
1